HVOR, NÅR OG HVORDAN


Horten Bytri er en triatlon som passer for alle mellom 16 og 90 år. Start og mål er ved grillplassen i Hortensskogen, skiftesonen er ved målområdet. Distansene er 500m svømming, før du hopper på sykkelen og sykler rundt på Karljohansvern 5 x 4 km på både asfalt, grus og sand og brostein. . Løpedelen er en del av den kjente kanaljoggen-løypa hvor det er 2 x 2,4 km i Hortensskogen.
 

Både sykkel-og løpedelen er lagt opp i et flatt terreng, så det er ingen grunn til å være bekymret for lange, tunge bakker. Utstyret du trenger er en terrengsykkel, et par joggesko og en badebukse eller bikini/badedrakt. Det vil bli delt opp i puljer på 20 og 20 deltagere, som starter med 3 min mellomrom.


kjv.jpg

OPPMØTESTED OG PARKERING

Sekretariatet og kafeen vil være i bygget til Lokalhistorisk museum, der vi har vært de to siste årene.

Der er det også parkeringsområde. Pga omlegging av løypene vil det i år ikke være behov for å stenge veier eller parkeringsplassen. Skiftesonen vil være inne i Hortensskauen.

 
Swiming-93-web.jpg

Starttider

Race Brief Bytri 22.Juni: kl. 09:00
Start: fra kl 10:00

Svømmerne starter nede ved Lokalhistorisk museum, i puljer på 20 personer. Starten varsles med lydhorn, det vil være 3 min mellom hver pulje. Puljene blir ropt opp av speakeren, og deltakerne er selv ansvarlig for å komme seg til start til riktig tid. 

 

PRAKTISK INFO

Fasiliteter
Garderober, skiftesone, målgang, start og toaletter vil være godt merket. 
For å komme inn i skiftesonen  startnummer og deltakerbrikke vises. Uten det, kommer du ikke inn!
Funksjonærer
Funksjonærer vil ha t-shirts eller vester med Horten Bytris logo på.
Sikkerhet og livreddere
Norsk Folkehjelp er på plass med personell.
Det vil også stå livreddere fra Norges Livredningsforbund langs kanalen under svømmedelen.

 
fraløp-6.jpg

Henting av startnummer/DELTAGERPOSE

Fredag mellom 18.00 og 20.00, lørdag fra 8.00-9.30 for stafettlag, og fra 8.00 – 09.15 for individuell start.
Henvend deg til sekretariatet ved Breda Cafe på Karljohansvern. Deltakerne får informasjon fra RaceTracker om bruk av utstyret som ligger i deltakerposen.

Det er mulig å etteranmelde seg seg, det kan du gjøre på fredag mellom 18.00 – 20.00, eller lørdag morgen mellom 08.00 – 08.15. Har du ikke mulighet til å hente startnummer/brikke innen tidene som er satt opp her, må du gi beskjed via vårt kontaktskjema, senest fredag kl 18.00.

 

Betaling av lisens

Alle deltakere må ha enten engangslisens eller helårslisens fra Triatlonforbundet. Engangslisens betales ved påmelding.