HVOR, NÅR OG HVORDAN


Horten Bytriatlon er et triatlon som skal passer for alle mellom 18 og 90 år. Start og mål er ved Kafè Breda, i tillegg er alle skiftesonene ved målområdet. Distansene er 500m svømming, før du hopper på sykkelen og sykler rundt på Karljohansvern 4 x 4,7 km på både asfalt, grus, sand og brostein, så Paris-Robaix-følelsen vil absolutt være der. Løpedelen er en del av den kjente kanaljoggen-løypa hvor det er 2 x 2,4 km i Hortensskogen. For deg som vil ha kortere distanser med mer tempo kan du sjekke ut supersprint som et alternativ!

Både sykkel og løpedelen er lagt opp med et veldig flatt terreng, så ingen grunn til å være bekymret for lange tunge bakker. Utstyret du trenger er en terrengsykkel, et par joggesko og en badebukse eller bikini/badedrakt. Det vil bli delt opp i puljer på 20 og 20 deltagere med 3 min mellomrom, for å holde orden i vannet, og det er ikke muligheter for å bytte heat hvis det er fullt.


kjv.jpg

OPPMØTESTED OG PARKERING

Oppmøtested, start og mål er ved Kafè Breda på Karljohansvern - Kommandørkaptein Klincks vei 2, 3183 Horten.Parkering er gratis, og det er rikelig med parkeringsplasser ved oppmøtestedet. Parkeringsplassen ved Marinemuseet er stengt mellom 09.30 og ca 13.30. I dette tidsrommet vil det ikke være mulig å hente ut bilen.

Obs: Veiene stenges under selve arrangementet, så deltagere og publikum som skal forlate arrangementet tidlig anbefales å parkere på andre siden av kanalen, for å unngå å bli sperret inne. 

 
Swiming-93-web.jpg

Starttider

Brief Bytri 23.Juni: kl. 09:00
Stafett kl. 11:00
Individuell:  kl. 11:05

Svømmerne starter nede ved bueskytterbanen i individuelle puljer på 20 personer. Starten vi varsles med lydhorn, det vil være 3 min mellom hver pulje. Puljene blir ropt opp av speakeren, og deltakerne er selv ansvarlig for å komme seg til start til riktig tid. 

 

PRAKTISK INFO

Fasiliteter
Garderober, skiftesone, målgang, start og toaletter vil være godt merket. 
For å komme inn i skiftesonen startnummer og deltakerbrikke vises. Uten det, kommer du ikke inn!
Funksjonærer
Funksjonærer vil ha t-shirts eller vester med Horten Bytris logo på.
Sikkerhet og livreddere
Norsk Folkehjelp er på plass med personell.
Det vil også stå livreddere på land som holder øye med svømmerne i kanalen.

 
fraløp-6.jpg

Henting av startnummer/DELTAGERPOSE

Fredag mellom 18.00 og 20.00, lørdag fra 8.00-9.30 for stafettlag, og fra 8.00 – 11.15 for individuell start.
Henvend deg til sekretariatet ved Breda Cafe på Karljohansvern. Deltakerne får informasjon fra RaceTracker om bruk av utstyret som ligger i deltakerposen.

Om du ikke har fått plass kan du komme ned og satse på at det er en plass ledig til deg, dette bør gjøres kl 08:00 når det åpner. Har du ikke mulighet til å hente startnummer/brikke innen tidene som er satt opp her, må du gi beskjed via vårt kontaktskjema.

 

Betaling av lisens

Betaling av billetter skjer kontantoppgjør eller via Vipps.

  • 850 kr for billett og engangslisens.
  • 700 kr for de som har helårslisens.
  • 900 kr for stafettlag, i tillegg kommer engangslisens på 150kr pr. deltager.
 
deltagere-bytri-2016-web.jpg

STAFETTPINNE

Det vil kun bli delt ut én brikke pr lag, som fungerer som stafettpinnen.
Denne skal være på ankelen til alle tre deltagere, og tas av og settes på neste deltager i «skiftesonen».
OBS! Brikken taes ikke av før du er ved siden av neste deltager som skal ta over.