HVOR, NÅR OG HVORDAN


Bytri junior arrangeres Fredag 22.Juni 2018, og er for alle barn i alderen 5-12 år. Det blir svømming (I Bytri Junior blir det kun svømming dersom vannet holder tilstrekkelig temperatur), sykling og løping, i løyper tilpasset de enkelte aldersgruppene. Det vil koste 50 kr pr deltaker, og det blir deltakerpremier til alle. Meld dere på, ta med venner, fotball-laget, håndball-laget, fettere og kusiner, naboer og klassekamerater. Arrangementet er for alle, så ta med sykkelen - gjerne med støttehjul, sparkesykkelen eller armringer hvis det trengs, her er det mål om å ha det moro. Kanalen skal alle komme seg over, enten med hjelp eller ikke.


kjv.jpg

OPPMØTESTED, PÅMELDING OG PARKERING

Oppmøtested er ved Kafè Breda på Karljohansvern - Kommandørkaptein Klincks vei 2, 3183 Horten.
Det er mulig å melde seg på via nettsiden, Facebook og ved oppmøte 22. juni.

Parkering er gratis, og det er rikelig med parkeringsplasser ved oppmøtestedet. Obs: Veiene stenges under selve arrangementet, så deltagere og publikum som skal forlate arrangementet tidlig anbefales å parkere på andre siden av kanalen, for å unngå å bli sperret inne. 

 
Swiming-93-web.jpg

OPPMØTETID OG STARTNUMMER

Arrangementet varer fra 17:00 - 19:30 - Fredag 22.Juni.

Møt opp i god tide, og henvend deg til sekretariatet ved Kafè Breda på Karljohansvern for utlevering av startnummer, samt nærmere informasjon. Klokken 17:00 starter arrangementet med litt informasjon fra Johan Harris-Christensen, og klokken 17:30 går første startskuddet - da for aldersklassen 11-12 år. Rundt klokken 18:00 går startskuddet for aldersklassen under, altså 7-10 år og siste aldersgruppe (5-6 år) blir satt i gang rundt 18:30.

 

PRAKTISK INFO

Fasiliteter
Garderober, skiftesone, målgang, start og toaletter vil være godt merket.
Funksjonærer
Funksjonærer vil ha t-shirts eller vester med Horten Bytris logo på.
Sikkerhet
Det vil også stå spottere på land som holder øye med svømmerne i kanalen.