_I5A5782.jpg

SVØMMING

750m i Havnebassenget

SYKLING

2 mil rundt på Karljohansvern

LØPING

5km i  Hortenskogen

Horten Bytri inviterte til folkefest på Karljohansvern med NM-løp i Terrengtriatlon den 24.juni 2017.

Terrengtriatlon er en sprint-triatlon som krever lite utstyr, og er således godt egnet for både nybegynnere og erfarne utøvere. Distansene er 750m svømming, 20km. sykling, og 5km. løping. Den korte svømmeetappen med forventet høy vanntemperatur gjør at det ikke er behov for våtdrakt. Sykkeletappen gjennomføres med terreng- eller hybridsykkel, og løping skjer på grussti/vei. Dette er et publikumsvennlig arrangement med fokus på at alle skal få sett alt. Intimt med svømming i det indre havnebassenget, 4 runder sykkel rundt hele orlogsstasjonen med idylliske Oslofjorden som bakteppe, og 2 runder løping rett ved siden av kanalen. Vi kan love idyllisk og god stemning! Dette er et arrangement som er perfekt de som vil ha en rask triatlon med høy puls hele veien. 

 

For å kunne stille til start i NM må man ha løst helårslisens, samt satt seg inn i det gjeldende reglementet. Helårslisensen gjelder også internasjonalt, da de fleste større internasjonale konkurranser krever lisens. Helårslisens for ungdom/junior er gratis, men alle utøvere er selv ansvarlig for å ha gyldig lisens til start. Styret i Norges Triatlonforbund har vedtatt at følgende skal gjelde for lisensordningen sesongen 2017:

Rabattert helårspris for aldersgruppen 20-24 år. Helårslisens vil for denne gruppen koste 250 kroner, utvidet lisens settes til 400 kroner. Helårslisens for ungdom og junior vil fortsette å være gratis. Utvidet helårslisens for ungdom og junior beholdes på 175 kr. Seniorlisensen settes til henholdsvis 450 kroner og 650 kroner (utvidet lisens). Hver enkelt utøvers klubb må bekrefte at den som løser helårslisens er medlem i klubben det løses lisens i. Lisensen blir ikke aktivert før klubben har bekreftet medlemskap.