SUPERSPRINT, FULLDISTANSE ELLER STAFETT?


Swiming-93-web.jpg

SVØMMING

i Hortenskanalen

SYKLING

på Karljohansvern

LØPING

 i  Hortenskogen

Horten Bytri går av stabelen den 23.juni 2018 på Karljohansvern i Horten. Dette er et idrettsarrangement spesielt tilrettelagt for den vanlige mosjonist. Du kan delta i fulldistanse hvor du svømmer, sykler og løper, eller du kan få med deg to andre og danne et stafettlag hvor hver har sin distanse (enten svømming, sykling eller løping).

For å lykkes med å opprettholde jevnlig trening kan et konkret mål være tingen. Horten Bytri gir deg en liten utfordring, som du fint vil mestre dersom du har et lite treningsgrunnlag i bunnen. Om du bestemmer deg for å kaste deg ut i det og delta så vil det kanskje være et mål som får deg litt ut av komfortsonen til å begynne med, og det er en bra ting. Det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.

Å mestre deltagelse i et triathlon vil gi deg en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Og vi er sikker på at du klarer det! Men hvordan kommer du igang med forberedelsene? Horten Bytri arrangeres av folk med lang treningsbakgrunn, via Green Team. Primus motor og gründer av arrangementet er Personlig trener Truls-Petter Green Strøm.

Frem mot arrangementsdagen den 23.juni, inviterer vi deg til jevnlige treningssamlinger. Deltagelse på disse gruppene er gratis, og vi tilpasser treningsopplegget ut i fra ditt nivå. Hver lørdag med oppmøte på sykehusbrygga kl. 10.00. (Åpent for alle: Du kan være med på treningssamlingene selv om du ikke skal delta på selve løpet). Følg med på nyhetssidene for oppstartsdato for treningssamlingene!


Fulldistanse

Svømme 500 meter i kanalen, sykle 2 mil, løpe 5 km. Dette mestrer du fint, om du bare trener rundt 3 ganger i uken (30-60 min) frem mot løpet. Se løypekart for oversikt over de ulike distansene. Kontakt gjerne arrangøren om du har spørsmål.

SUPERSPRINT

Svømme 350 meter i kanalen, sykle 1 mil, løpe 2,5 km. Dette er løpet for deg som ønsker høyere tempo og kortere distanser. Løypekart kommer innen kort tid.  Kontakt gjerne arrangøren om du har spørsmål.

12828516_1770513759844370_7041123994490889608_o.jpg

Bedrift / Stafettlag

Få med noen på jobben på stafettlag. Dere tar en distanse hver. Morsom teambuilding, og hvorfor ikke stille flere lag fra samme bedrift? Kontakt gjerne arrangøren om du / dere har spørsmål. Se løypekart for oversikt over de ulike distansene.

After Party

Lørdag kveld feirer vi alle som har vært med på bytri, både deltakere og frivillige på Saxon King (2.etasje) i Storgaten 51 i Horten. Dørene er åpne fra kl 19.00 (kun deltagere og frivillige).  Åpent for alle etter kl. 22.00.
Mer info kommer.