SUPERSPRINT, FULLDISTANSE ELLER STAFETT?


Swiming-93-web.jpg

SVØMMING

i Hortenskanalen

SYKLING

på Karljohansvern

LØPING

 i  Hortenskogen

Horten Bytri går av stabelen den 23.juni 2018 på Karljohansvern i Horten. Dette er et idrettsarrangement spesielt tilrettelagt for den vanlige mosjonist. Du kan delta i fulldistanse hvor du svømmer, sykler og løper, eller du kan få med deg to andre og danne et stafettlag hvor hver har sin distanse (enten svømming, sykling eller løping).

For å lykkes med å opprettholde jevnlig trening kan et konkret mål være tingen. Horten Bytri gir deg en liten utfordring, som du fint vil mestre dersom du har et lite treningsgrunnlag i bunnen. Om du bestemmer deg for å kaste deg ut i det og delta så vil det kanskje være et mål som får deg litt ut av komfortsonen til å begynne med, og det er en bra ting. Det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.

Å mestre deltagelse i et triatlon vil gi deg en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Og vi er sikker på at du klarer det! Men hvordan kommer du i gang med forberedelsene? Horten Bytri arrangeres av folk med lang treningsbakgrunn, via Green Team. Primus motor og gründer av arrangementet er personlig trener Truls-Petter Green Strøm.


Fulldistanse

Svømme 500 meter i kanalen, sykle 2 mil, løpe 5 km. Dette mestrer du fint, om du bare trener rundt 3 ganger i uken (30-60 min) frem mot løpet. Se løypekart for oversikt over de ulike distansene. Kontakt gjerne arrangøren om du har spørsmål.

SUPERSPRINT

Svømme 350 meter i kanalen, sykle 1 mil, løpe 2,5 km. Dette er løpet for deg som ønsker høyere tempo og kortere distanser. Løypekart kommer innen kort tid.  
Kontakt gjerne arrangøren om du har spørsmål.

12828516_1770513759844370_7041123994490889608_o.jpg

Bedrift / Stafettlag

Få med noen på jobben på stafettlag. Dere tar en distanse hver. Morsom teambuilding, og hvorfor ikke stille flere lag fra samme bedrift? Kontakt gjerne arrangøren om du / dere har spørsmål. Se løypekart for oversikt over de ulike distansene.